huh

nu blev det en sån här dag igen. ingen frukost, utan det blev en stor kopp kaffe med mjölk och för att sätta lite smak på det hela en eller ett par chokladbitar till.. Nu såhär i efterhand känner jag lite magont och lätt illamående.. appropå inget så har jag ont i vänster revbensbåge, fick mig en armbåge igår under fotbollsmatchen, vilket dessvärre ledde till att jag inte kunde spela de sista 10 minuterna. Men vi vann med 1-0 och det är det viktigaste!

Lasse

I helgen var jag med om något magiskt. Jag och Maria möttes i Linköping för att tillsammans gå och se Winnerbäck. Men i Linköping säger man inte Winnerbäck, utan där är det Lasse som gäller. Framträdandet var helt magnifikt. Den kärlek som fanns mellan Lasse och sin trognaste käraste hemmapublik gick nästan att ta på. Vi stod där och avnjöt låt efter låt och såg alla glada stolta linköpingsbor. Det var nästan lite rörande. I söndermarken där lasse sjunger om att vinna brudarna från berga, om grävmaskiner och skolhuset och alla nyponbuskar, då var det stort. Då sjöng han om sånt som alla linköpingsbor vet. Även om jag inte är från linköping så tycker jag om lasse, han som står där med sin gitarr och sjunger melankoli. Han är stor, men störst i Linköping!

linköping

sitter här hos anna i linköping, lånar hennes dator lite. lyssnar på rix fm (gert är galen) under tiden, dessutom springer annas 13 veckors gamla kattunge runt här som ett yrväder och leker runt..galet söt kattunge!

packar ut

inte trodde jag att så många känslor kan finnas i några kylskåpsmagneter. Men med kylskåpspoesi kan meningar som "ingen lyckad dag utan dig" skapa lite känslomässigt kaos.. Höll på att vrida sönder knät igår på fotbollsmatch, lyckligtvis lyckades jag parera så knät slapp ta hela kroppsvikten. Man skall akta sig för konstgräsplaner, de är lömska. Nu slapp jag lindrigt undan, kan nog träna nästa vecka igen. Ska fortsätta och packa ut mig från lägenheten och mitt ex nu...

sthlm

är för tillfället i sthlm för att höja pulsen i mitt liv igen.. kul att vara tillbaka för en kortis och träffa lite folk. det är dock otroligt att det räcker med att ta rulltrappan upp till pendeltågsspåret för att lessna och bli irriterad på stans lokaltrafik. blä! imorgon lunch med en go vän! strålande!

long time ago

har inte haft ngt vettigt internet på ett tag. Ska försöka fixa bättre uppkoppling dock. Är uppe så här tidigt bara för att jag skall på synundersökning.

RSS 2.0