Skit...

Trots att jag har typ 100 tv-kanaler har jag INTE kanal 6. Hallå Canal Digital vad är ert problem??? Missar Champinos League-finalen idag. Hur segt som helst.

Ösregn

Började dagen i strålande solsken, hade i och för sig hört på nyhetsmorgon att ett regnområde eventuellt skulle komma över oss på eftermiddagen. Trodde att jag skulle hinna hem innan, men icke. Precis när jag kom ut från jobbet öppnade sig himlen ovanför och det bokstavligen öste ner. Hade inget paraply så det var bara att bita ihop och cykla. Var som en blöt fläck när jag äntligen var hemma. Kul. Nepp. Tar med paraplyet i morgon, oavsett väder.

Running around

Puh, måndag och veckans första träningspass är avverkad. 5 km löpning i Rydskogen, sedan intervaller i 30 min. Känns alltid så grymt skönt efter ett svettigt träningspass. I fredags joggade jag en sväng i göteborg. Det var betydligt jobbigare spår där än vad jag är van vid. Som tur var har jag en pigg pojkvän som peppade lite extra så jag lyckades hålla ett någorlunda tempo. Det kanske var tack vare fredagens löpning som gjorde att det gick så lätt idag? Nu ska jag äta lite, sen bedtime!.

Dagens uträttade...

Började dagen 06.10. Det är alldeles för tidigt, kan ju trösta alla med att säga att jag måste kliva upp i denna hemska timma åtminstone 5 dagar i veckan. Var vid jobbet vid 07.30 och jobbade fram till 17.00. Sedan hem efter lite strosande genom stan. Har bakat och tvättat ikväll samtidigt som Ugly Betty och Desperate Housewives rullade på tv:n. Kvar att göra är packning inför morgondagen och helgen. Funderar på att ta min obligatoriska löprunda i morgon, ska man ta den till eller från jobbet??

Rubak Rules!

Kul att Norges bidrag vann hela skiten. Alexander Rubak var både duktig och charmig. Dessutom är ju låten en självklar vinnare. Hatten av säger jag.

Egen träning!

Har precis varvat ner efter en liten löp-runda på ca 5 km. När träningen blev inställd och omformades till "egen träninig" passade jag på att springa hem från jobbet. På så vis sparar man in en massa tid och samtidigt får ngt nyttigt uträttat! Sitter här nöjd och belåtet. Jogging är alltid bäst efteråt!

Tisdag

Dagarna flyger iväg med en väldans fart, hinner ju inte att uppdatera så mycket är. Men å andra sidan kan ju några enkla rader sammanfatta vad jag pysslar med om dagarna. Dvs Drill and fill. Ska åka upp till Hudik i helgen, är dags för klassåterträff (9:an). Har blivit så gammal att det är dags nu, puh. Men det ska bli kul att träffa folk man inte sett på evigheter. Over and out!

RSS 2.0