Pulpan

Sitter vid köksbordet och försöker reda ut pulpan olika diagnoser...inte många timmar kvar innan tentan. Visste ni detta:

Pulpa sana (kliniskt frisk pulpa)
Pulpa traumate laesa (PTL)
Pulpa carie laesa (PCL)
Pulpitis clausa (sluten pulpit)
Pulpitis aperta (öppen pulpit)
Necrosis pulpae (död)

well well, ska väl återgå till studier...

Hoppas alla har ställt tillbaka klockan en timme nu, jag skulle gärna ha sommartid, men ibland måste man bara bita ihop och ställa sig i ledet. snart är det vinter, usch.

Innebandymatch

Tung förlust idag mot Huddinge IK, vi kämpade och slet allt vi kunde och de såg rätt mosiga ut efter matchen, trodde nog inte riktigt att det skulle bli så krångligt att möta oss.

Dock lyckades vi bara peta in en boll i deras mål medan de gjorde tre. Tråkigt att torska när vi faktiskt borde fått med oss åtminstone en poäng.

Nya tag nästa helg då vi möter Sten Sture borta på söndag. Då ska tre poäng följa med oss tillbaka till Stockholm!

greys anatomy

...Addison är ju en skojsig prick, nu har man gjort en Spin off serie med enbart denna rödhåriga puma. Så nu är det bara och vänta på att "private practise" skall komma till svedala..

Saturday

Äntligen lördag!
Galet härligt med helg och lite ledigt! Har köpt en ny grå klänning och 2 nya soffkuddar.
Kollat in en snygg väska. Skönt att man inte behöver tentaplugga denna helg!

Ruccola

Sitter här hemma och skall strax iväg på matchelimatch...får väl se om jag kommer in på planen, trampade snett med högerfoten i måndags och den kärvar fortfarande lite.

Appropå ruccola, är det sådant jag sitter och äter nu, ruccola och bönsallad. inte lika lovely som choklad, men works ibland..

Tjing tjing så länge.

Fredag hela veckan...

...var verkligen ingen hit. Tråkiga skämt och usla sketcher, gäsp. Fick dessutom nästan tinnitus efter att alla Idoldeltagare skriat ut sina falska toner ut genom televisionen.

Att den så kallade juryn dessutom sitter och lovordar dessa människor som knappt kan sjunga lika fort som musiken spelas känns som ett skämt.
Hej då svenska Idol, in med So you think you can dance...det är underhållning med klass.

BTH svenska Top Model suger hårdare än vanligt...kan det bero på programledare som varken pratar bra engelska eller bra svenska? Ut med Vendela, in med Tyra och Miss J.

RSS 2.0