Vinst!

Har inte hunnit meddela att vi krossade Näsviken med 7-1. Mycket fint!
Har haft min loverboy Christian här över helgen, han bestämde sig för att ta en tur med sin bil med ett trasigt avgasrör numer upp till hälsingland. Mycket bra.

Han ska dock åka ner igen om några timmar, inte bra...trots att jag försökt med besvärjelser som Vengardium Leviosa och liknande har han bestämt att han måste ner och jobba...skit..Måste nog köpa en riktig trollstav (är inne i en Harry P period), mycket händer...det är knepiga tider..

Träning

Äntligen! Härligt att vara igång igen, med fotbollen alltså. Har tränat både igår och idag...mycket spel (gillar det) och lite konditionsträning.
Match på torsdag då Näsviken skall till att krossas! Visserligen bara träningsmatch men att vinna är målet, såklart!

Man you hit me, man you hit me really hard, you punched me right in the heart baby...för att citera the Cardigans (reservationer för ev stavfel!)

Varför

hmm...varför sitter jag inne när solen skiner ute? Who knows...bäst att kila ut och exponera sig för solen.

Imorgon börjar äntligen fotbollsträningarna...

Golf

Så var årets första runda på Nansta spelad. Jag och Steven (skojig pojk som jobbar/pluggar i Uppsala med psykologdrömmar, som varit med på läger i vintervärlden) var de två tappra som skulle putsa på våra svingar.

Trots att jag själv inte har grönt kort (men får spela på Nansta, pay and play you know) och steven har hcp 58, dvs starthandikapp lyckades vi ta oss runt banan utan att ha slagit ihjäl varann eller djuren i närheten.

Jag måste själv säga att jag lyckades uppfylla mitt huvudmål: träffa bollen. När jag slog bollen i ett buskage och den flög ut i en vinkelrätt riktning blev jag riktigt impad, tack sten för att jag därmed lyckades hålla mig på fair way (eller vad det nu heter).

Vi ska spela igen nästa vecka..jippi...golf är kul!

poem

kaffespill på bord, bildar brunt avtryck. Spår som tyder på existens, min.
hur kunde vi veta att en fläck kan betyda så mycket? Lika mycket eller för den delen lite som fotspår i sanden som sakta suddas ut av vattnets ihållande...
...ihållande påminnelse om dess egen närvaro, som suddar min eller din närvaro och framhäver sin egen..och inte bryr sig om något annat.

Jogg

Ojoj! Har precis återvänt från en svettig runda i skogsbackarna...jobbigt värre...men efteråt känner man sig nice och nöjd!

Idag har jag kuskat runt på alla möbelaffärer Hudiksvall har att erbjuda, mycket fina grejjer finns det. Har precis konstaterat att jag pank..så inget köp..bittert men sant..Kan man köpa pengar någonstans, eller finns det någon som vill skänka mig en slant??

over and out

Bergön...igen..

Sitter och fjantar med datorn och snyltar på mors seeeega internetuppkoppling..Modem på 2000-talet, hallå mor! Dags att byta kanske.. Men varför säger hon. Jag surfar ju aldrig. Och jag förstår (min mamma är klok hon)...varför ska hon betala pengar för en dygnetrunt tjänst hon aldrig utnyttjar?

Men jag hatar ändå att behöva vänta en kvart för att få upp startsidan (google).

Nu ska vi tydligen iväg till Bergön, nu=om två timmar, jag känner min pappa alltför väl, han är vad man kallar tidsoptimist, och dessutom tidsovetande...

Ciao!

Tjolahopp!

Ännu en dag är på g att dra igång. Efter gårdagens strålande sun så blev jag en alà kokt kräfta i skinnet.. Ganska orutinerat, men jag jobbade grymt hårt på bryggan i går, mycket måste ju förberedas innan den kan oljas.

well well, ska dra mig utåt nu..

Motionerna mera...

...ojoj...fatta vad duktig jag var idag, klockan 06.50 snörade jag på mig skorna och joggade till jobbet.
Inte illa det inte...ibland lyckas man överträffa sig själv..

Helg

Yes box..änligen lite helg..så man kan pyssla med annat än att undersöka tänder...Idag höll vi nästan, bara nästan på att limma fast en tand i en bro med Karlssons klister..men vi hittade något bättre att ta till...

Ser lite mysko ut ute...kallas regn...verkar vara min vanliga tur..Men då behöver jag ialla fall inte klippa gräsmattan..

Over and out, kevlar plast!

Axel...

...han som sitter vid datorn till vänster om mig...och hånar mig för att ingen läser min blogg. Så länge jag får äta choklad när jag vill så spelar det ingen roll om alla eller ingen läser min blogg. Så det så..där fick du Axel...

sommarjobb..

..har börjat jobba...
Många långa stressiga dagar. Är trött redan klockan sju på kvällarna...typiskt..det är ju sommar typ..


Nu ska jag hem och sova efter ännu en tröttsam dag..

RSS 2.0