Förkyld...

...men ändå på bättringsvägen, hoppas på att kunna köra ett joggingpass i slutet av veckan!

Söndag

Sitter och slappar i soffan framför friidrotten. Har nyss ätit frukost och är inne på första kaffekoppen för dagen. Är lite sliten i kroppen efter all innebandy igår. Börjar bli för gammal för cup-spel =) Det var kul att spela trots förluster i 3 av 4 matcher, men vi har ju bara tränat inne med klubba och boll 2 ggr än denna säsong, så vi hade inte så höga förväntningar på oss. Känns i alla fall skönt att konditionen finns, tekniken kryper närmre och passningarna sitter bättre och bättre. Jag spelade back och center, kul att spela på lite andra positioner än det gamla vanliga forwardstugget! Får väl se om det blir mer och mer center eller mer och mer back. Nu lite mer kaffe!

Nykvarn cup

Så var det dags för en heldag med innebandy. Är uppe i ottan och skall strax bege mig, klockan är 05:54, men vad gör man inte för sporten? Vi kommer spela tre gruppspelsmatcher och sedan får vi ju se hur det går. Over and out

Utprovning av matchkläder

Har precis kommit hem efter att ha provat ha provat ut matchstället. Att det alltid är så att ingenting passar som det ska. Har för övrigt jobbat i tre dagar men det känns som jag lugnt skulle kunna vara ledig 3-4 veckor till. Puh. Imorgon är det träning direkt efter jobbet. Skönt.

RSS 2.0