Var är vi på väg?

Denna fråga är högaktuell varje fredag från och med igår och ett tag framöver. Vi som gillar Ingvar Oldsberg och "På spåret" lever nu i ett lyckorus. Hela hösten har jag väntat på att det äntligen skall dra igång, och igår gjorde det så, med bravur.. Visst, all ära till "Desprate Housewives", "Greys", "Top Model" etc. Men konceptet "På spåret" håller stenhårt, säsong efter säsong. Hatten av säger jag!

back on track

Nu börjar jag sakta men säkert repa mig efter helgen bravader. Allt började ju så fint med att jag var kattvakt. De små djuren skötte sig exemplariskt och vi hade det så bra. Lördagkväll vid 21-22 tiden blev dock en aning dramatisk. Jag fick sjukt ont i magen, en magont som bara kan förknippas med blindtarmen och inget annat. Efter att jag i svåra plågor pratat med päronen, som 50 mil bort bara kunde konstatera att ett besök på sjukhus inte skulle vara helt fel, (de föreslog ambulans, men jag envisades med att ta taxi) tog jag mig till Universitetssjukhuset dubbelvikt. Väl på akuten fick jag smärtsillande som hjälpte fint, blev inskriven och på förmiddagen dagen därpå karvade de bort blindtarmen som mycket riktigt var inflammerad och var orsaken till allt ont. Jag fick lämna sjukhuset redan dagen efter operation och har nu varit hemma och vilat. Kan väl inte skryta om att jag är i form ännu, men det blir bättre. Är sjukskriven ett tag till, kan ju vara bra om man är smärtfri och har 100% rörlighet när man arbetar.

Helg

Vipps är helgen här igen! Skönt ska det bli. Har lovat vara kattvakt åt de goa katterna Sune och Vera. Dessa två filurer är så otroligt söta och näpna. Ska bli mysigt att få ha dem runt om sig! Ikväll blir det nog chips och cola. Längesen nu..

november

visst är det okej att hotta upp årets tråkigaste månad, november, med glögg och pepparkakaor? det gör jag i alla fall=)

sthlm

Tjo! Har varit ute och svirat denna helg oxå. Är för tillfället i sthlm. Igår var jag på 120 års jubileum på Grand Hotel. Vi hade fantastiskt roligt med god mat och trevliga människor som jag inte träffat sedan jag slutade plugget. Insåg just att jag faktiskt saknat dem lite.. Appropå inget, så måste jag bara skriva att mina fina nya röda cykel rullar riktigt fint. Den tar kurvorna i linköping utan problem. Nu är det dax för brunch, lovely!

tillbaka från östersund

redan tisdag, hoj vad tiderna går fort. Idag cyklade jag till jobbet, på min fina röda cykel..sedan började det ösregna, och det bara vägrade sluta. gick med cykeln till anna efter jobbet. vi har ätit kebab och ska snart låna en bil och flytta mina sista två väskor till min nya lägenhet. Skönt att äntligen bli färdigflyttad! ciao så länge

helg

puh..är äntligen dax för helg och vila. Men eftersom jag flyger till Östersund i morgon för att spela innebandy lördag/söndag blir det ju inte så mycket vila. Ska bli skoj! Vem behöver egentligen sova? Over and out. Btw, har flyttat till nya lgh, men det är kaos...

RSS 2.0