Sopsäckar

Borde jag börja bli orolig när mina resväskor inte längre räcker till utan att jag numer måste packa i sopsäckar?? Inte nog med att jag spenderar sommaren på annan ort, jag måste dessutom börja packa mig ut från mitt boende i Stockholm...Jag får skjuts upp till norrland idag med mina päron och jag är uppe i tre sopsäckar med kläder och skor. Alltså, jag gillar inte att flytta, det får mig nämligen att inse att jag har sjukt för mycket kläder...måste börja ge bort nu...

Träningsvärk

Hur ont i musklerna kan man få efter att tränat ett pass varje dag sedan i söndags? Tydligen väldigt ont. Igår var jag riktigt orolig att nackmuskulaturen skulle svika och huvudet trilla av. Trots detta tränade jag på flitigt, det var mycket spel och spring (kan ju lätt bli så om man spelar fotboll). Ikväll är det match. Vi ska krossa dem. Ingen tvekan om den saken!

slit

hinner inte så mycket mer än jobba och träna...men det är inte så illa det heller!

sommarjobb

imorgon i ottan bär det iväg norröver för lite sommarjobb... ska faktiskt bli lite roligt.

Midsommar på Lenhaga

Var ute i Stockholms skärgård under midsommaraftonen. Lyckades att under hela middagen, vilken förtärdes utomhus, undvika en endaste regndroppe. Inte illa för att vara svensk midsommar! Vi var ett helt gäng som åkt dit ut. Vi badade, bastade, åt, badade igen, grillade, åt, kolla på fotbollsmatchen och sov. Gustaf passade även på att bada näck då alla lämnat bastun... Trevlig midsommar och trevligt väder! Idag ösregnade det dock när vi skulle bila tillbaka, men då var ju midsommar redn över.

smalin hit

ikväll ska jag träffa smalin live för första gången sedan länge länge...vad ska jag ha på mig, hur ska jag se ut? Det är viktigt att göra ett bra intryck på en gammal vän.. Måste jag tapestera om och lägga nytt golv till hennes ankomst? Hur mycket godis måste köpas in? Stora frågor inför en stor kväll. Hejja Sverige och smalin.

regn

idag igen

efter sol kommer regn?

nya sommarvädret suger, vill ha tillbaka förra och förrförra veckans underbara temepraturer. ska snart iväg och kolla på live fotboll (ja jag vet att jag missar en fotbollsmatch alá EM på tv ikväll...men jag måste supporta egna laget.).

 A-laget ska spela match och viktiga poäng behöver plockas. Nu undrar väl alla varför jag inte skriver att jag ska spela, det är en enkel nöt att knäcka; jag ska inte spela. Är inte riktigt lika grymma som de elva som startar plus de fyra som värmer bänk.
Men det gör inget, ska spela med reservlaget i morgon, samling 08.00..inte kan man väl klaga på det??

Nu är kaffet klart och ska ner i termosen. Flaggor och visselpipor kirrade..heja sverige eller hur var det nu?

Catch up

har varit så upptagen att jag inte hunnit kolla på varken desperate eller gossip girl eller greys. fotbollsem tar dessutom sjukt mycket tid, måste ju se minst en match per dag. så nu måste jag återgå till schweiz - turkiet 1-1 än så länge.

ingen kickar fotboll som han...Zlatan..

Svettigt värre

Under långhelgen har solen som bekant visat sig framme nästan hela tiden. Värmebölja=härligt. Ena dagen tillbringades på stranden och i 20-gradigt vatten, klokt nog.
De andra två stekande varma dagarna tillbringades under den mest heta perioden på fotbollsplanen, minde klokt. Helt sjukt varm och svettigt att spela fotbollsmatch i denna ljuva värme. Inte nog med att man svettades, solen brände fint och ansiktet fick fin ton av kokt kräfta.

Idag har det varit mindre varmt men inte kallt och jag har varit inne. Inget eget val utan ett ont måste.

/tjing swing

Ps är det inte knepigt att polackerna i det tyska landslaget är de som står för kvalitén, och den ena dessutom avgör matchen mot Polen?   

Utan allt

Så, nu har man gått och registrerat sig som arbetssökande på arbetsförmedlingen. Kul. Not.

Vuxenpoäng

Har under helgen inkasserat en massa vuxenpoäng..

-Examen efter 5 års universitetsstudier
-Middag på Grand Hotel
-Ansökt om jobb

jaha, ska gå och se i spegeln om jag ser vuxnare ut...kanske måste börja hålla utkik efter gråa hårstrån och rynkor.

/over and out

RSS 2.0