Lägenhet kirrad!

Äntligen. Efter en tids famlande i mörker har jag äntligen sett ljuset i tunneln, eller snarare, jag är ute ur tunneln. Idag lyckades jag kamma hem ett förstahands kontrakt i Linköping, och det bara genom att jag hade tur, grym tur. Efter x-antal telefonsamtal till privata hyresvärdar har jag alltså lyckats ordna tak över huvudet. En tvåa på 57 kvm, blir perfekt för mig och mina kläder!

Brother in Paris

En bild säger mer än tusen ord. Jepp!

Toastmistress

Så här såg jag ut på min brors bröllop. Inte så illa.

Paris i triumf

Här är ännu ett av Paris mer kända byggnad, Triumfbågen. Runt den löper den mest galna rondell jag skådat. Inga linjer som visar hur många filer utan bilarna kör lite som de vill, ibland är det kanske 6 bilar i bredd, ibland färre. Om man inte vet hur man tar sig ut, kan man blo kvar där inne länge..

Paris

Nu är det bara några timmar kvar tills min bror och hans tjej skall gifta sig i romantikens huvudstad Paris. Vi kom ner igår, vi besökte genast Lafayette. Modeälskarnas dröm. Jag hittade den snyggaste chanelklocka jag någonsin sett, synd bara att jag inte hade råd med den=( men nästa gång kanske!

Stenstod

En man som varit med ett tag...

Anna och Elin

Så här såg vi ut efter en heldag på stan. Mycket kaffe och glass blev det. Mycket snack likaså. Lite fotografering av kära hemstaden kirrade vi på hemvägen. Fin dag med fint folk..kan det bli så mycket bättre??

Wanted, not so hot!

Såg igår Wanted m Angelina Jolie, James McAvoy och även Morgan Freeman. Hur denna skådespelarelit tackat ja till att medveka i denna Hollywoodskit (aha rim) är för mig en gåta? Jag undrar vad Marthin tänkte på när han föreslog denna film för mig och Elin. Antagligen ville han titta på A. Jolie, men när han sedan kläckte ur sig att -nej hon är inte så snygg, då blev jag lite förivrrad, vad gjorde vi där?? Hur som helst fick vi oss alla tre ett gott skratt! Speciellt när actiongottandet blev lite väl intensivt. Dessutom är vissa scener snarlika Mr & Mrs Smith, men utan Brad himself, not so hot. McAvoy är visserligen söt, men ingen Hunk alá Brad. Sorry men denna film får inte 4 av 5 toasters...

Idolbild

Lite update, så här ser jag ut i höstmörket!

Vykort


Love Knitting

Hur grymt sjukt helt underbart är inte detta??

Vlken Cup

I helgen spenderades tiden i Falun. Där gick Jolly Cup av stapeln. Mitt lag och jag tuffade dit med tåg. Vi sov på Grand Hotell. På fredagen, lördag och söndag spelade vi matcher, sammanlagt blev det 5 matcher samt en semifinalmatch. Ingen av oss hade räknat med att vi skulle vara så grymma och ta oss ända till semin. Den matchen förlorade vi med 2-3 mot Kais/Mora. Surt, eftersom de inte var ett dugg bättre än oss. Men ibland är det sånt man får ta. Jag somnade tidigt igår, märkt av helgen, kroppen värkte ont. Idag efter en natts sömn alá 12 timmar känner jag mig lite piggare!

Solkysst

Lite bildbevis för att jag faktiskt fick lite färg i sommar även om den var knapp. Dagens outfit: grön klänning från hm.

skogens guld..

Lite av det som jag hittade under gårdagens skogspromenad. Inte illa alls!

Val

I morgon är det torsdag, vilket betyder att jag måste bestämma mig. Linköping eller Stockholm? Jobba och bo i storstad eller jobba och bo i mellanstad? Jag känner mig lite done done med sthlm för ett tag, men där har jag ju vänner och gamla kursare. Ska jag skippa dem för att börja om från noll (inte riktigt, känner en handfull måänniskor där) men i ny stad? Å andra sidan är Linköping en mindre stad där tiden inte försvinner på pendling á 2 timmar per dag, och människorna är rätt trevliga där. Svåra tider med svåra beslut...nu ska jag fundera lite till!!

Friends

Träffade lite kära barndomsvänner igår. Skojigt! Träffar dom alldeles för sällan, men när vi väl träffas är det finfint! Ju färre gånger det blir desto mer uppskattar man det när det sker. eller nå´t.

Fixat

Nu är det fixat, mobilt bredband alltså, detta innebär att cybervärlden går att nå en aning snabbare än tidigare. great. Idag fick jag en present hipp som happ, det var en söt mugg med lilla my på. Den är egentligen omöjlig att få tag i, men Mia, (hon som gav mig den) har på något sätt fått lyckats lägga vantarna på den. Den var grymt söt! Tack! over and out

RSS 2.0