26 år...

...och därmed inte längre behörig att åka sista minuten med SJ. Har firat min födelsedag med att jobba 07.30 - 17.00. Sedan blev det burgare på Storan i solskenet med Dennis och en rejäl långpromenad i flippflopp längs ån. Trevlig och upplyftande. Många har kommit ihåg min dag idag, Tack alla! Nu är det dax för 26:åringen att gå och lägga sig. Over and out!

Hemma igen!

Var uppe hos mamma och pappa i helgen. Passade även på att besöka flera kära vänner och fika (tack mia!). Kul att se så många kära ansikten och bara ha det trevlig med mycket skoj och skratt. Resan tillbaka gick bra, om än långsamt. Men sitter man på ett tåg i 5.5 timmar är det ju klart att det blir lite segt. Har kollat läget bland mina blommor och vattnat de som behövde. Min tomatplanta är på gång! Ser början till tomater nu...yes. Over and out. fjärren till digitalboxen har dött! har bytt batterier men inget händer. skit...

13:58

Detta var tiden jag landade på i dagens Coopertest. Vilket innebär att du skall springa 3 km i högt tempo. Jag kan väl inte säga att jag är nöjd med tiden, men jag har till i mitten av augusti på mig att träna löpning så jag kan förbättra mig. Att springa under 13 minuter borde vara mer rimligt än 13:58... På tal om running så kollar jag på Projecr runway, hoppas Leanne vinner!

Body pump!


RSS 2.0