back to ostergotland

ska alldeles strax fara tillbaks till mitt nya hem. var kul att vara i norr och besöka lite folk + föräldrar. nu ska jag ner och knega igen!

quick visit

Har varit på blixtvisit i min hometown. Mötte upp Malin och Joel för en fika på Jambo. Det var som vanlig, Malin åt en liten chokladboll och jag dubblade hennes portion med en toast och en chokladboll. Men Malin är smalin och äter inte mer än en fluga. Kul att träffa de äkta två, Joel blev lite trött efter allt rännande på stan, så det slutade med att de fick gå hem. Träffade sedan Mia och Tony, de överlämnade min nya fina röda cykel. Snyggast i stan! Den är oerhört fin, ser inte att den har 23 år på nacken. Tack Mia och Tony! Nu ska jag uppvakata smalin, köpte en grym present, hon fyller ju trots allt 26!

Linköping

Har tryggt kommit fram till Linköping och börjat jobba! Det är mycket nya intryck, jag sover gott om natten. Men alla på jobbet tar hand om mig väl och hjälper. Dock saknar jag rävarna på ftv i igge...men jag tycker detta känns bra så då är det bara att tuta och köra. Cyklar till jobbet=)

Cup Cake

Fika som passar vilken kunglighet som helst, därför även mig.. Mia hade bakat och vips stod där framför mig denna oerhört smarriga sockerbomb. Mia vet hur det skall göras. Jag blev nöjd, glad och ruskigt mätt. Mia vet hur man håller i taktpinnen..Tack Mia!

Nytt

Håller på att packa. Svårt. Buda på tågbiljett. Smart. I morgon bär det av till STHLM för att träffa lite människor för att sedan på söndag tuffa vidare till Linköping och ett nytt liv... Är spännade men samtidigt lite nervöst.. Hur ska det gå?

Fridfullt

Tänk om jag vore lika fridfull i sinnet som bildens motiv. Jag får inte någon rätsida på packningen. Hur mycket orkar jag bära, vad ska med första svängen? Behöver jag gummistövlar? Nu är det många ilandsproblem...

H&M kap

Hittade denna klänning (är faktiskt i ett stycket) idag på H&M. Eftersom den var så snygg och billig, endast 349:- slog jag till direkt. Att jag dessutom hade ett presentkort vilket gjorde att klänningen blev gratis skadade ju inte!

Vinst

Dagens innebandymatch bjöd på en otrolig laginsats där vi lyckas göra 2 mål i numrärt underläge, dvs i boxplay. Trots att motståndarna tar ut målvakten och spelar 6 mot 4 så lyckas vi hålla undan och vinna med 5-4! Måste berömma hela laget, men även mig själv som lyckades göra 2 mål och 2 assist. Jag var riktigt het idag=)

Lycka igen!

Idag fick jag ännu ett glädjande besked! Har fått ett tillfälligt boende fram till den 1 november då inflyttningen till min nya lgh är. Så nu har jag någonstans att ta vägen efter jobbet! Anna har fixat detta, vad skulle jag göra utan henne?? Tack!

RSS 2.0