Klart för sommar

Skrev sista tentan för terminen idag...Nu står det SOMMARLOV på schemat!! Kunde inte komma lägligare...är fruktansvärt trött på allt som har med skolan att göra.

Har en grym träningsvärk i mina stackars ben som sträcker sig upp mot m. Gluteus maximus...akta er för utfallssteg...

jag ser dig...

jag ser dig...


Opps...

ska ju egentligen plugga på sista tentan innan sommarn...men vem orkar? har läst om kraniella smärtor och käkledsartriter hela eftermiddagen. Nu skitar jag i´t.

snart börjar ugly och desperate...men jag är ju på fotbollsträning, typ...skit..

Friskis och svettis...

...fick jag och Linnea för oss att vi skulle gå på i måndags. Inte deras spinn eller boxpass, nej, nu skulle det gympas för glatta livet!
Jag borde varit mer uppmärksam på vad som stod på biljetten, då jag läste "bas-gympa" borde klockona ringt..men icke. Vi hamnade på ett pensionärs och överviktsmotionspass, dvs bara äldre eller överviktiga var med. Där stod vi, två vältränade tjejer i våra bästa dagar och gympade. Behöver jag tillägga att vi inte var ett dugg trötta efteråt..

Nästa gång jag ska gå på friskis och svettis lär det ju inte bli någon gympa, utan nu är det bara deras spinn och boxpass som gäller..

image3

Hihi

...var på möhippa igår..Skojigt, tröttsamt och ont, mycket vatten i örat och halsen efter diverse forsrännigar och ruchkanor. Men den blivande bruden verkade nöjd, trots att vi berövade henne chansen att köpa två klänningar som hon hängt undan.

Träffade lite vänner som man ser på tok för sällan och vi hade roligt, som vanligt...Pratade om allt och alla. Vad skulle man göra utan sina vänner?!

Zara...

..är  butiken där min senaste dyrgrip inhandlades..en grymt snygg handväska som har en klassisk och lite gammaldags touche..mycket nice.. ser fram emot att använda den! 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0